Tjenester

Våre tjenester består av rens og vask av diverse materialer. Vi renser alt fra garderobe og gardiner til bunader, brudekjoler, selskapstøy og skjorter.

Brudekjole

Brudekjoler har blitt en av våre spesialiteter. Vi har kjennskap til de fleste merkene på markede i dag og passer på å holde oss oppdatert på dette. Spør oss gjerne om råd, så hjelper vi deg gjerne. Vi  tar imot alle typer brudekjoler som kan maskinvaskes/renses. Vi passer på å utvikle oss da det stadig er utvikling av nye stoffer og sammensetninger av dem.

Bunad

Dette er plagg som må ha varsom behandling. Enten bunaden er arvet eller ny er det viktig å holde den ren for at de at den skal bli bevart. Vår behandling er skånsom mot både stoffet og broderiet på bunaden.

Dress

Det er mange sorter dresser i dag, fra rene polyester dresser til den fineste ull/silke dressen. Stoffene som blir brukt i dag gjør at dressene krever en fin behandling, da dresser ofte tåler dårlig vann.

Skjorte

Vi har skjorteavtaler som gjør det enkelt for deg å alltid ha en ren skjorte klar til bruk. Skjortene blir levert ferdig strøket på henger.

Selskapskjole

Dette er plagg som krever delikat behandling. Mange stoffer er delikate og må behandles deretter. Perler og blonder er det lite problemer med hvis det er sydd på etter forskrifter. Spør oss gjerne hvis det er noe du lurer på angående selskapskjolen din.

Fritidstøy

Fritidstøy trenger ofte å bli impregnert etter rengjøring. For å holde deg tørr og varm på tur anbefaler vi en etterimpregnering etter 3 vask. Lurer du på hvilken du eventuell skal bruke selv? Vi benytter oss av NIKWAX Wash in og TX 10 på dette.

 

!!NB!! Vi leier ikke ut tepperensmaskin lengre!